Ajankohtaista


Hyvällä hygienialla ja positiivisella otteella eteenpäin!

Sisäilmarin toiminta jatkuu koronavirusepidemiasta huolimatta. Haluamme palvella asiakkaitamme vastuullisesti, joten noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suosituksia ja pyrimme välttämään läheistä kontaktia sekä kättelyä tervehdittäessä.  

Tavanomaisestikin näytteenottojen luotettavuuden varmistamiseksi ja kontaminaation välttämiseksi puhdistamme kaikki näytteenottovälineet näytteenottojen välissä Isopropyylialkoholilla. Lisäksi käytämme henkilökohtaisia suojavälineitä, mm. kertakäyttökäsineitä. Korostamme näitä toimenpiteitä koronavirusepidemian aikana entisestään viruksen leviämisen rajoittamiseksi. 

Toivomme asiakkailtamme yhteydenottoa ennen tutkimuksia, mikäli teillä on ollut flunssan oireita tai olette matkustaneen kahden viikon sisällä ulkomailla. Seuraamme viranomaisten tiedotuksia ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintamalleihimme, joista informoimme sitten erikseen.

Teemme jokaisesta kohteestamme lähtöaineiston perusteella riskitarkastelun sekä kustannusarvion suosittelemistamme tutkimuksista.  Nyt onkin hyvä aika laittaa lähtöaineistot (esimerkiksi asuntokaupan kuntotarkastusraportti, homekoiraraportti, rakennepiirustuksia, valokuvia...) meille tulemaan, niin laadimme teille tarjouksen tutkimuksista. Tarjous ei sido teitä mihinkään, mutta toimii hyvänä apuna suunniteltaessa kiinteistön kunnostamiseen ja huoltoon liittyviä toimenpiteitä! (Julkaistu 16.3.2020)
Copyright © Sisäilmari 2018 | Sisäilmari: puh. 044 977 9559, email: toimisto(at)sisailmari.fi