Kätevä osamaksu helpottaa

Vahinko ei kysy taloudellista tilannetta, siksi haluamme tarjota osamaksumahdollisuuden.

Innovoice mahdollistaa rahoituksen

Tulee aikoja kun kertainvestoinnit eivät sovi omalle kukkarolle. Terveys on kuitenkin asia, joka ajaa kaiken edelle – siksi sisäilmaongelmat on tärkeää korjata mahdollisimman pian. Emme halua, että maksupolitiikka on esteenä tärkeitä asioita ratkaistaessa. Tästä syystä haluamme tarjota asiakkaillemme Innovoicen rahoituspalvelua.

Voit maksaa tutkimuksen tai korjauksen helposti rahoituksella. Saat luottopäätöksen heti tarjouksen saatuasi.

Jos tutkimukset yllättää laajuudellaan ja tarvitset maksuihin joustoa, niin voit maksaa laskun helposti osamaksulla. Tällöin saat laskun kotiisi ja voit maksaa sen osissa, kuitenkin vähintään 10 % laskunsummasta kuukausittain. Voit myös maksaa laskun 14 päivän kuluessa, ilman korkoja.

Palvelun käyttö on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Papereiden täyttämistä ei tarvita – asiakas saa puoltavan luottopäätöksen Suomen Asiakastiedon Simppeli -palvelussa odottaessa. Syötteeksi järjestelmään riittää asiakkaan henkilötunnus. Tapahtuman käsittely on korttimaksua nopeampi ja luoton varmennuksen saa muutamassa sekunnissa.

Kun haluat maksaa joustavammin. Päätä itse sinulle sopiva maksuaika. Voit myös maksaa sovittua nopeammin tai koko jäljellä olevan luoton, ilman lisäkustannuksia.

Osamaksusopimus tehdään myyjän kanssa heti ostohetkellä. Päätä itse sinulle sopiva maksuaika. Luoton summasta riippuen voit valita maksuajaksi 3–24 kuukautta.

Osamaksusopimuksen ensimmäiset 30 päivää ovat korottomia. Saat kerran kuukaudessa tililaskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti. Halutessasi voit maksaa sovittua suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Täytä hakemus

Copyright © Sisäilmari 2018 | Sisäilmari: puh. 044 977 9559, email: toimisto(at)sisailmari.fi