Yhteystiedot

Sisäilmari Oy | p. 044 977 9559 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Y-tunnus: 2566563-1
Toimimme pääasiassa Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen sekä Uudenmaan alueella.

Kirjoita etunimi
Kirjoita sukunimi
Kirjoita puhelinnumero
Kirjoita / tarkista sähköpostiosoite
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Liitetiedosto ei kelpaa tai on liian suuri
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Laita rasti ruutuun

Carita Larjovuori

Rakennusterveysasiantuntija, C-23642-26-17
carita.larjovuori(at)sisailmari.fi

Carita on toiminut rakennusalalla lähes kymmenen vuotta ja toivoo toimivansa vielä ainakin eläkeikäänsä asti.

Rakennusalan työkokemusta hän on hankkinut YIT Rakennus Oy:n asuntorakentamisen puolelta. Carita aloitti YIT:llä ensimmäisen vuoden insinööriopintojen haalariharjoittelussa edeten myöhemmin työnjohtotehtävien kautta Asuintalot Etelä-Suomen-yksikön laatuinsinöörin tehtäviin.

Laatuinsinöörin tehtävien jälkeen ura suuntautui ammatillisen kehittymisen jatkumona sisäilmaongelmien pariin toisen työnantajan palvelukseen. Carita on suorittanut rakennusterveysasiantuntijan sertifiointiin valmentavan koulutuksen Itä-Suomen yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelu Aducatessa, Kuopiossa.

Ajatus omasta yrityksestä kyti Caritan mielessä pitkään. Kun tilaisuus Sisäilmarin ostamiseen tuli, ei asiaa tarvinnut pohtia kovinkaan kauaa.

Caritan vahvuuksia on kokonaisuuksien hallinta sekä hyvät raportointitaidot. Caritalle on tärkeää ammattiylpeys; tehdään työtä terveemmän ja pitkäikäisemmän rakennuskannan puolesta!

ES Asiantuntija rakennusterveysasiant RGB

Timo Uotila

Rakenteiden kosteuden mittaaja, C-24128-24-18
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Timo on aloittanut rakennusalan yrittäjänä vuonna 2007, ollen aiemmin töissä toisen työnantajan palveluksessa vuodesta 2004. Rakennuksilla Timo on toiminut sekä uudis- että korjausrakentamiskohteiden parissa.

Jo kauan aikaa ennen Sisäilmaria Timo kiinnitti huomiota korjausrakentamisen kohteissa eri aikakausien rakentamistapaan ja tyypillisiin riskirakenteisiin. Tästä syntyi kiinnostus rakennusten kunnon tutkimiseen.

Kun ajatus Sisäilmarin ostosta syntyi, halusi Timo ehdottomasti olla mukana kehittämässä ratkaisuja paremman sisäilman puolesta.

Timo on suorittanut rakenteiden kosteuden mittaajan koulutuksen ja saanut sertifioinnin kyseiseen tehtävään.

Timon vahvuuksia on eri aikakausien rakennuskannan tuntemus sekä älyttömän nopea rakennusten aistinvarainen skannaus riskirakennetarkastelua varten.

Timo Asiantuntija kosteudenmittaaja RGB
Copyright © Sisäilmari 2018 | Sisäilmari: puh. 044 977 9559, email: toimisto(at)sisailmari.fi